Funderar du på att starta ett nytt företag eller är du redan i uppstartsfasen är det sällan att juridiken ligger i fokus. Faktum är att juridiken är bolagets grundpelare och är mycket viktig i dagens läge, även något av en konkurrensförutsättning. Bygg därför dina affärer på en stabil grund. Rättsakuten förklarar startupjuridiken här.

startup

Som startup har man många bollar i luften. Mycket är nytt när det kommer till att driva företag och ingen dag är den andra lik. Startups börjar som små företag med ett fåtal personer involverade, med en idé som inte är någonting annat än en idé, för att snabbt växa och ta fart. Det är många gånger en intensiv men fantastisk resa att vara med om. 

Läs mer om startupjuridik här

I början står man för en rad utmaningar, såsom hur man ska hitta rätt investerare, hur man hittar rätt personal och hur man tar sin idé till färdig produkt. Mitt i allt detta ska man dessutom hålla koll på alla siffror och se till så att kalkylerna går ihop. Man inleder nya samarbeten med partners och man skriver avtal med sina första kunder. De juridiska aspekterna av detta kan te sig som en djungel. Det tar upp mycket tid att sätta sig in i olika regelverk och lagar och man behöver veta exakt vad som är tillämpligt för den bransch man verkar inom.

Det är därför som vi på Rättsakuten tagit fram ett erbjudande för juridisk rådgivning speciellt för startups. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med startups och vet vilka utmaningar man ställs inför. Vårt erbjudande innehåller en perfekt kombination av rådgivning och mallar för avtal.

Genom att nyttja våra mallar, kan ni snabbt komma igång och upprätta kundavtal, med mera. Ni betalar inte för mer än ni behöver och ni kan lägga all er tid på att fokusera på er kärnprodukt och ert erbjudande, så tar vi hand om juridiken.

Rättsakuten hjälper dig – läs mer här.

Vi erbjuder en mycket fördelaktig betalningsmodell, där ni helt enkelt betalar med en andel av ert aktiekapital, med ambitionen att vid ett senare tillfälle genomföra ett återköp. På så sätt slipper ni att binda upp värdefullt kapital och kan satsa allt på att utveckla er verksamhet.

Kontakta oss på Rättsakuten redan idag berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er och vara er personliga juridikpartner under er tillväxtresa!

Fredrik Jörgensen

Jurist Fredrik Jörgensen

[email protected]
070-7756334
08-55766324

Kontakta Rättsakutens jurister!